Blodprøver

Booking af blodprøver kan kun lade sig gøre i tidsrummet 7.40-14.20. Blodprøverne bliver afhentet til analyse i Aalborg hver dag. Vær venligst opmærksom på dette, når du booker tid til blodprøvetagning.

Konsultation

Til en konsultation er der afsat 10 min. pr. patient. Indenfor den tid skal de,r udover samtalen, foretages evt. undersøgelser, receptudfærdigelse, henvisninger mm. Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at de vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse indenfor den fastsatte tid.

Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsulation en anden dag.

Det er således ikke muligt at reservere “dobbelttid” ved bestilling af tidsaftaler. Det er heller ikke muligt, at reservere tid hos både sygeplejersken og lægen på samme dag. Årsagen til dette er, at vi iflg. overenskomsten med Danske Regioner kun kan honoreres for 1 konsultation pr. dag.

Afbud

Venligst husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme.

Der er mulighed for, at afbestille sin tid ved at ringe til vores telefonsvarer på 96403216. Følg vejledningen på telefonsvaren. Vær opmærksom på, at man ikke skal indtaste sit cpr. nummer igen.

Det er også muligt at afbestille tider under “selvbetjening” eller “Min Læge” appen.