Tidsbestilling:
Du kan bestille tid via “Selvbetjening” til konsultation ved læger, uddannelseslæger, sygeplejersker og i udvalgte tilfælde ved laboranten, hvis der skal tages “blodprøver efter aftale med læge”
Du kan også bestille tid via vores app. “Min Læge”

Videokonsultation: Lægehuset har åben videokonsultation efter aftale

Afbestilling/Afbud: Afbestil gerne tiden via “Selvbetjening”, det kan også gøres fra appen, “Min Læge”, hvis du har en smartphone.

Der kan ringes afbud til telefonsvarer på 96403216.

Attester: Kontakt venligst receptionen for tidsbestilling til attester. Vi beder dig have attesten ved hånden, når du bestiller tid. Navnet på attesten står øverst på forsiden. Der afsættes tid efter hvilken type attest, der er tale om. Det kan dreje sig om 10-60 minutter.

Forbered dig ved at gennemlæse attesten og svar på de ting, du kan. F.eks. kan det være vigtigt at du kender datoerne for sygemeldings perioder og skades dato.

Medicinbestilling:
Genbestilling af medicin, som du er i fast behandling med, foretages let via “Selvbetjening”.
“Recepttelefonsvareren” kan ikke benyttes længere.
Fornyelse af fast medicin gøres i tilknytning til en konsultation, hvor det aktuelle helbred bliver gennemgået
Medicin man ikke er i fast behandling med, skal altid aftales med lægen!

E-konsultation:
E-konsultation er beregnet til korte konkrete henvendelser til læger, behandler og uddannelseslæger samt sygeplejersker.
Reglerne er, at man kan forvente svar indenfor 5 hverdage, i nogle tilfælde svarer vi dog hurtigere, hvis vi har mulighed for det.
Kan også anvendes til svar på prøver, når dette er aftalt.
E-konsultation er IKKE beregnet til akutte henvendelser.

Blodprøver:
Blodprøver skal ALTID aftales med en læge. Der kan bestilles tid via lægen eller via “Selvbetjening”, når prøverne er aftalt med lægen.
Klinikken hjælper forskellige sygehusafdelinger med prøvetagning for ambulante besøg på sygehuset, prøverne skal i så fald være forudbestilt af sygehusafdelingen.