Tidsbestilling:

Du kan bestille tid via vores app. “MinLæge”
Du kan bestille tid via “Selvbetjening”, her på hjemmesiden, til konsultation ved læger, uddannelseslæger, sygeplejersker, behandlere og i laboratorie, hvis der skal tages “blodprøver efter aftale med læge”.

MIstanke om blærebetændelse?

Ved mistanke om blærebetændelse, er det muligt at komme med en urinprøve uden tidsbestilling enten kl. 10.00 eller kl. 14.00. Typiske symptomer: Hyppig vandladning. Kraftig tissetrang, men der kommer ikke så meget ud, når man er på toilettet. Sviende vandladning – det kan føles som at tisse glasskår. Henvend jer i receptionen for nærmere information.

Videokonsultation: Lægehuset har videokonsultation, men kun efter aftale med din læge.

Afbestilling/Afbud: Afbestil gerne tiden via “Selvbetjening”, eller det kan også gøres fra appen, “MinLæge”, hvis du har en smartphone. Der kan også ringes afbud til telefonsvarer på 96403216.

Attester: Kontakt venligst receptionen for tidsbestilling til attester. Vi beder dig have attesten ved hånden, når du bestiller tid. Navnet på attesten står øverst på forsiden. Der afsættes tid efter hvilken type attest, der er tale om. Det kan dreje sig om 10-60 minutter.

Forbered dig ved at gennemlæse attesten og svar på de ting, du kan. F.eks. kan det være vigtigt at du kender datoerne for sygemeldings perioder og skades dato.

Medicinbestilling:
Genbestilling af medicin, som du er i fast behandling med foregår ifm. kontrol hos enten lægen eller behandleren, oftest indebærer det blodprøver og nogen gange EKG inden tiden. Får man fast medicin, som ikke kræver kontrol, kan dette bestilles via følgende appen “Medicinkortet” via sundhed.dk
“Recepttelefonsvareren” er ikke længere en mulighed.

Medicin, man ikke er i fast behandling med, skal altid aftales med lægen!

E-konsultation:
E-konsultation er beregnet til korte konkrete henvendelser til læger, behandlere, uddannelseslæger samt sygeplejersker.
Reglerne er, at man kan forvente svar indenfor 5 hverdage, i nogle tilfælde svarer vi dog hurtigere, hvis vi har mulighed for det.
Kan også anvendes til svar på prøver, når dette er aftalt.
E-konsultation er IKKE beregnet til akutte henvendelser.

Blodprøver:
Blodprøver skal ALTID aftales med en læge. Der kan bestilles tid via vores app. “MinLæge” eller via “Selvbetjening”, EFTER prøverne er aftalt med lægen.
Klinikken hjælper forskellige sygehusafdelinger med prøvetagning for ambulante besøg på sygehuset, prøverne skal i så fald være forudbestilt af sygehusafdelingen.