Skal du ud og rejse og derfor have nogle rejsevacciner, er der nogle ting, der er vigtigt at vide:

Rejsevaccination er IKKE dækket af sygesikringskortet og skal derfor afregnes PRIVAT af hver person det omhandler (Fx alle i en familie/skolehold mv.)

Hvordan gør jeg så?: 

Kontakt klinikken gerne via E-konsultation, MINDST 1 Måned før afrejse – gerne før. 

Informationerne nedenfor kopieres ind i en mail til klinikken og udfyldes af dig, så vi kan vurdere, hvilke vacciner mv. der er behov for.

Derefter laver vi recept på de første vacciner og aftaler en tid til første vaccination. (Der skal bestilles tid til alle der skal vaccineres)

Ved rejsevaccination er første privatkonsultation den dyreste, da den dækker vurdering af vaccine behov og efterfølgende recepter.

Skal du ikke vaccineres, men har behov for recept på malariamedicin, udstedes recepten i forbindelse med første konsultation. 

Information vi har brug for fra dig: (kopier gerne nedenstående ind i mailen til os på alle der skal vaccineres)

Afrejsedato, varighed for rejsen

Rejsemål, lande og regioner i lande

Vilkår
for rejsen, fx hotelophold eller junglevandring mv

Vi har ikke rejsevacciner på lager, de skal afhentes på apoteket og medbringes til konsultationen. Vi har derfor heller ikke indtjening/avance på vaccinerne. 

OBS når recepterne er lavet, skal i være opmærksom på at visse vacciner skal måske bestilles hjem af apoteket, så kontakt apoteket i god tid (min. 2 dage inden) inden vaccinationskonsultationen.

Priser for vaccination: 

Første Konsultation (vejledning/vurdering af behov for vacciner/recepter vacciner ell tabletter): 300 kr.

Efterfølgende konsultationer/vaccinationer (nogle vacciner skal gives flere gange): 200kr pr. konsultation/vaccination

Visse andre vaccinationer er heller ikke dækket af sygesikringen og skal derfor også afregnes privat f.eks. HPV vacciner til personer udenfor det gratis tilbud jf. Statens Serums Institut og leverbetændelse A og B i visse erhverv. mm. Disse konsultationer koster 200 kr. pr. konsultation + vaccineprisen.